Team coaching

Jullie weten wat je met elkaar wil bereiken, toch kom je niet echt uit de startblokken of verloopt de samenwerking niet altijd even soepel. Het besef dat je elkaar nodig hebt is er, maar hoe kunnen we nu echt met elkaar onze doelen bereiken?

Door intensief met elkaar aan de slag te gaan leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Waardoor worden jullie gedreven, wat bindt en boeit jullie en waar wordt van gedroomd? Wat zou jullie enorm trots maken als je over een aantal jaren terugkijkt?

Door jezelf open te stellen en de verbinding met de ander echt aan te durven gaan, opstaan er mogelijkheden waar misschien nu nog niemand aan gedacht heeft. Dit vraagt om een fundering van veiligheid en verbinding waarop iedereen zichzelf mag zijn en vanuit eigen talenten en kwaliteiten optimaal bij kan dragen aan het grotere teambelang.

Aan de hand van de teamambitie ontwerp je samen een teamkompas. De kracht achter dit kompas, zo geloven wij, zijn de mensen. Daarom wordt er gewerkt aan het versterken van de verbinding met elkaar en het bouwen aan de onderlinge relaties. Een absolute voorwaarde voor topprestaties.

Het teamkompas geeft inzicht in elkaars kwaliteiten en talenten, zodat jullie deze kunnen herkennen en benutten. Het ondersteunt in het verbeteren van de onderlinge communicatie, het geven en ontvangen van feedback, het aanspreken op verantwoordelijkheden en het realiseren van ambities. Het kompas brengt focus en verbinding, zodat jullie op volle kracht samen kunnen vliegen!

Voor wie
Teams die met elkaar een doel te realiseren hebben, echter elkaars kompas nog niet (volledig) kennen en hierop kunnen acteren. Teams in een veranderende omgeving en elkaar mee willen nemen in deze beweging.

Is de samenwerking binnen het team optimaal maar willen jullie nog grotere resultaten, kijk dan eens bij ons programma Potentie&Performance.

Geen team? Wel de behoefte jouw eigen kompas in te zien, kijk ook eens bij onze workshop Kleur bekennen of Individuele coaching.

Benieuwd naar jullie team kompas? Mail contact@bluefootfamily.com