We geloven in een wereld van samen.
Want uiteindelijk zijn we allemaal familie.

“Mensen hebben dan wel geen vleugels, ze zijn wel bedoeld om te vliegen”.

Bluefoot Family is expert op het gebied van leiderschap- en organisatieontwikkeling. Wij geloven dat bevlogen leiderschap de basis is van betrokken en succesvolle mensen en dat deze mensen optimaal bijdragen aan het succes van de organisatie waarin zij werken.
We hebben de afgelopen jaren heel wat vlieguren gemaakt in het begeleiden en adviseren van gerenommeerde bedrijven. Onze expertise is leiderschap ontwikkelen door middel van (executive) coaching- en ontwikkelingstrajecten. Op maat zodat iedere organisatie in staat gesteld wordt het beoogde succes te creëren.

Als Bluefoot Family analyseren we de organisatievitaliteit en definiëren we gezamenlijk wat de gewenste cultuur is om de business strategie te realiseren. Daarvoor leveren we een praktische aanpak en zorgen we voor een directe toepassing van bevlogen leiderschap in de gehele organisatie, wat direct effect heeft op de organisatiegroei en resultaten.

Ons enthousiasme, originaliteit, pragmatische insteek en familiaire manier van doen wordt door onze opdrachtgevers geroemd. Mensen voelen zich veilig en vertrouwd om echt de verandering aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen.  Zodat de hele organisatie gaat vliegen.

Claudia van Engelen

Spiegel en verbinder. Weet de essentie te raken en werkt vanuit verbinding. Kiest voor een praktische ervaringsgerichte aanpak. Mensen en organisaties laten geloven in hun eigen kracht resulteert in passie en energie.

Mario Huibers

Origineel en altijd zichzelf. Oog voor de menselijke maat. Enthousiast, creatief en gul. Ruime ervaring binnen internationale omgevingen en op directieniveau. Denkt in mogelijkheden en ziet overal kansen.

Inspiratiekaarten van Bluefoot Family

We hebben ze al een tijdje geleden ontwikkeld, onze inspiratiekaarten. Een groot deel van onze coachee’s en trainers kennen en gebruiken de kaarten regelmatig. Niet alleen om feedback te geven of verdiepende gesprekken te voeren maar ook om jezelf iedere dag te kunnen inspireren. Vanaf nu zijn ze ook te vinden in onze winkel op bol.com. Wat dan weer mooi is, gezien bol.com al enige tijd als klant bij onze Bluefoot family hoort. En nu sluiten wij dus bij hen aan met een webwinkel. Dat maakt de cirkel weer rond.

Wil je ook een set inspiratiekaarten van Bluefoot Family? Bestel ze via bol.com via onderstaande link.