Persoonlijk leiderschap

Geloof jij dat je het meeste waarde creëert als je vanuit je eigen unieke talenten en kwaliteiten kan zijn? Dat je het beste je vleugels uit kan slaan door een richting te kiezen die bij jou past? En vraag je je wel eens af wat je nu echt wil en waarom je zoveel energie verliest aan randzaken? Of heb je het gevoel dat je geleefd wordt door de patronen en gewoontes waar je in zit terwijl je niet meer zeker weet of je daar nu nog steeds bewust voor zou kiezen?

Dan is deze 3-daagse workshop, aangevuld met een terugkomavond, iets voor jou! In een kleine groep gaan we praktisch aan de slag met hoe jij jouw wensen, dromen en ambities kan realiseren. Wat past echt bij jou en hoe zorg je ervoor dat je in relaties met anderen en je omgeving gelukkig wordt of blijft? Wij dagen je uit tot zelfreflectie en laten je ervaren hoe het voelt om tot grote hoogte te kunnen stijgen. We laten je zien waarom je de dingen doet zoals je ze nu doet. Je bent zelf in staat om te bepalen wat je mogelijk wil veranderen en hoe je dat gaat doen. Tijdens deze ontdekkingsreis naar jezelf, vliegt Bluefoot met je mee. Daar zijn we een Family voor.

Je zal nieuwe energie krijgen van de ervaringen en inzichten. Aan het einde van deze workshop heb je een concreet beeld en plan waar je direct mee aan de slag kan in je dagelijkse leven. Want na deze workshop geloof je, net als wij, dat je geen vleugels nodig hebt om te kunnen vliegen!

Zin in deze sprong? Mail contact@bluefootfamily.com