Potentie & performance

De vogeltrek, een van de best bewaarde geheimen van onze natuur. Een beweging in gezamenlijkheid met een ongekende samenhorigheid op een gezamenlijk doel. Wat wordt er gecommuniceerd tijdens die reis? Wie neemt het voortouw? Wat doen ze bij veranderende omstandigheden?

Dit organisatie traject geeft inzicht in de potentie die ligt in de teamleden. (Onbenutte) talenten en kwaliteiten worden helder en toegankelijk. Daarnaast wordt de teamambitie concreet gebouwd. Door samen te ontdekken en ervaren hoe jullie als team kunnen formatievliegen naar jullie droombestemming.

Door het samen creëren van een teamambitie ontstaat de mogelijkheid om echt te verbinden en focus aan te brengen in werkzaamheden. Dit vraagt om durf, energie, raken en spelen, zodat de ambities waargemaakt worden. Verwachtingen overtreffen is het resultaat.

In fase één kies je voor verbinding op de ambitie en met elkaar. We starten met het creëren van bewust zijn bij de teamleden individueel en binnen het team. Daarnaast faciliteren we het bewust zien van de consequenties van de ambitie, op persoonlijk-, procedure- en procesniveau. Je legt samen de fundering van jullie ambitie.

In fase twee vertalen we de ambitie en potentie naar concrete acties en resultaat. Dit onderdeel heeft ten doel het hele team de ambitie te laten ervaren en daarmee vol energie het eigenaarschap te nemen op het realiseren ervan.

Voor wie
Teams die met elkaar resultaten willen halen. Die zich bewust zijn van het feit dat zij anderen nodig hebben om voor het grotere geheel echt(e) waarde toe te voegen. Teams die op zoek zijn naar een manier om dit succesvol te doen.

Geen team? Wel de behoefte jouw potentieel vast te pakken voor jouw persoonlijke missie? Kijk eens bij onze workshop persoonlijk leiderschap.

Ambitie waarmaken? Mail naar contact@bluefootfamily.com