Kleur bekennen

Je wilt weten wat je drijft en waar je vleugels van krijgt. Je zelf-inzicht vergroten dat cruciaal is om een zo effectief en gelukkig mogelijk leven te leiden. En weer te ervaren wat voor jou echt toe doet.

Op een interessante manier maak je kennis met de verschillende drijfveren die er zijn en krijg je inzicht in je persoonlijke voorkeuren maar laten we je ook zien dat niet iedereen op dezelfde manier kijkt en denkt. Juist dat maakt het zo interessant. Tevens geven we je praktische tips en handvatten hoe je met de verschillende drijfveren van jezelf en anderen om kunt gaan. Daarom is het ook interessant om dit in teamverband te doen.

Door het invullen van een online vragenlijst door de deelnemers kunnen wij je tot in detail inzicht geven in wat ze drijft, waar ze gemotiveerd door worden maar ook wat juist irritatie en energie-verlies oplevert. En dat inzicht helpt je om anderen beter te begrijpen maar kun je ook gebruiken om zelf betere keuzes te maken of anderen te betrekken bij zaken die jij graag wil bereiken. Het kan je helpen om beter te communiceren met anderen, legt eventuele valkuilen bloot waar je tegen aan kan lopen op het gebied van werk, relaties en sociale omgeving. Dit alles wordt in een uitgebreid persoonlijk rapport weergegeven.

Indien je “Kleur bekennen” met je team doet, kan ook je teamprofiel worden weergegeven en toegelicht. Handvatten worden gegeven om nog beter en effectiever samen te werken.

Voor wie
Iedereen die beter wil begrijpen waarom je reageert zoals je reageert. Die daarin effectiever willen worden in zowel zakelijke- als privé situaties.

Jouw kleur ontdekken? Mail naar contact@bluefootfamily.com