Reeds meerdere malen heb ik gebruik gemaakt van de expertise van Bluefoot Family. Bij iedere gelegenheid was ik weer aangenaam verrast over de zorgvuldigheid, het enthousiasme en de betrokkenheid tijdens onze sessies. Op een veilige, transparante manier worden zaken bespreekbaar en inzichtelijk gemaakt waardoor het team aan het einde van de dag vol energie en met meer inzicht naar huis gaat. Erg waardevol en fijn om op deze samenwerking te kunnen vertrouwen. Je weet dat als je Bluefoot Family inschakelt het team weer een stap kan zetten in de verdere samenwerking en dat dat op een bijzondere manier wordt gefaciliteerd.

Willemijn van den Boogaard
HR Directeur Koninklijke Auping B.V.

Bluefoot Family heeft een aanstekelijke kijk op de wereld en het leven. Door de verwondering waarmee naar situaties gekeken wordt zijn zij in staat om de meest vastgelopen organisaties, teams of mensen toch uit te dagen en in beweging te krijgen.

Wij hebben met Mario mogen werken en deze eigenschappen mogen ervaren. Ongeacht de situatie, ziet hij altijd de kans of de les die eruit te leren valt. Niet alleen is hij in staat om dit reflecterend vermogen voor zichzelf toe te passen, ook anderen weten hij hiermee te enthousiasmeren.  Door zijn positieve kijk is Mario in staat om zware situaties licht en luchtig te maken. Een rasondernemer die zeer goed in staat is om het beste in mensen naar buiten te halen. Het mooiste compliment wat ik denk ik kan maken is dat alles 'gewoon in hem zit' het is geen trucje het is echt. 

Trainee - Enexis B.V.

Wij vinden dat mensen hun eigen weg moeten gaan. Eigen dromen dromen. En elkaar helpen deze waar te maken.

Deze kernfilosofie van Bluefoot Family sluit perfect aan bij de missie van SintLucas: het beste uit jezelf halen om het beste uit de ander te halen, zodat onze studenten en leerlingen succes hebben tijdens en na SintLucas. Het is dan ook niet verwonderlijk dat, wanneer je een match hebt in je kernboodschap,  samenwerking, vertrouwen en  verbinding snel gevonden zijn.

We hebben inmiddels meerdere keren met Bluefoot Family gewerkt en elke keer is het Bluefoot Family gelukt om iets wezenlijks bij te dragen en achter te laten om onze dromen waar te maken.

Ruud Rabelink
Voorzitter College van Bestuur SintLucas

Vanuit Bluefoot Family, hebben wij contact met Mario Huibers. We werken enorm fijn samen met Mario en dat zit in het feit dat er een heel fijn informeel contact is met daarnaast een grote hoeveelheid expertise op HR- en coachingsgebied, die in onze organisatie ontbreekt. Mario voelt niet als een ‘externe’ en integreert daarom heel makkelijk binnen onze organisatie, waardoor het rendement van zijn werkzaamheden erg hoog is.

Justin Goetzee
Algemeen Directeur NAC Breda

Wij hebben met Bluefoot Family voor het eerst kennisgemaakt net na de degradatie, waarbij wij i.v.m. de financiële situatie voor een aantal medewerkers een ontslag hadden ingediend.
De medewerkers die konden blijven hadden, behalve hinder van de negativiteit van de vertrokken collega's, de teleurstelling van de degradatie van de club NAC, ook een toegenomen werklast. Hoe nu verder?

Mario van Bluefoot Family heeft ons toen fantastisch geholpen door voor iedereen de tijd te nemen, om zijn of haar zorgen aan te geven, te omschrijven waar de knelpunten in de organisatie waren ontstaan en is daarbij ook meteen oplossingsgericht te werk gegaan.
Mario heeft vanuit zijn positieve levenshouding en energie,  iedereen weer enthousiast gekregen en geholpen met de nieuwe structuur, meer planmatig werken en doelen stellen. Ook heeft hij ons geholpen met leuke teambuildingsactiviteiten, om ook via deze methode te laten zien dat we op de goede weg waren, echter dat het nog wel schortte in het vertrouwen in elkaar. Door dit bespreekbaar te maken, zijn wij inmiddels veel beter gaan samenwerken en is er een hecht team ontstaan.
Ook, nu het met de organisatie van NAC veel beter gaat, kunnen we nog steeds rekenen op de expertise van Bluefoot Family.

Loes van der Donk
Personeelszaken NAC Breda

De medewerkers van Korein verrijken elke dag de ontwikkeling van ieder uniek kind, gaan samen met het kind op zoek naar hun talenten. Vanzelfsprekend gunnen we ook onze medewerkers die persoonlijke ontwikkeling en geloven we dat als je werkt vanuit je talent en je passie dat je werkgeluk optimaal kan zijn.

Bluefoot Family heeft een aantal keren medewerkers mogen inspireren en begeleiden in hun ontwikkeling. De persoonlijke benadering van Bluefoot Family sluit ontzettend aan. Wij hebben met Claudia mogen samenwerken, de rust, en haar talent om precies aan te voelen wat de groep nodig heeft, is geweldig.
De evaluaties hieronder zeggen genoeg, dus ik hoop Bluefoot Family nog vaak aan te kunnen laten sluiten bij de ontwikkeling van onze medewerkers, teams en dus organisatie.

"Fijne vrouw die een veilige sfeer weet te creëren’ , ‘Persoonlijk ben ik fan van Claudia, ik vind haar een interessant persoon en op de manier hoe zij vorm geeft aan haar workshops/presentaties vind ik mooi om te zien en om mee te maken. Ik krijg energie van haar en de manier hoe ze vorm geeft aan zo een workshop’, ‘Voor mij vielen veel puzzelstukjes in elkaar.’ ‘Claudia kan boeiend vertellen. De inhoud en het over jezelf dingen nagaan zet je wel aan het denken!"

Claudia Evers
Regiomanager en manager team activiteiten Korein