We geloven in een wereld van samen.

Want uiteindelijk zijn we allemaal familie.

Als Bluefoot Family laten wij je graag vliegen.

We hebben heel wat vlieguren op het terrein van organisatie-ontwikkeling en coaching van (directie)teams en dus mensen. Maar net als bij jouw organisatie draait het bij ons ook om mensen. We kunnen wel hele lijstjes oplepelen met wat we kunnen, maar wie we zijn en hoe we doen is wat ons uniek maakt. Ons enthousiasme, originaliteit, pragmatische insteek en familiaire manier van doen wordt door onze klanten geroemd. We merken dat mensen tijdens ons programma op een waardevolle manier worden geraakt. Misschien zorgen onze Brabantse wortels er wel voor dat er een sfeer ontstaat, waardoor mensen zich veilig en vertrouwd genoeg voelen om echt de verandering aan te gaan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zo selecteren we ook het team uit onze Bluefoot Familiy dat aan de slag gaat. Eén van ons heeft altijd de leiding, maar we vullen per programma-onderdeel talent uit onze familie aan.

 

Sanne Dieben

Leergierig en tegendraads. Maar altijd samen. Wil mensen en organisaties in beweging krijgen. Kijkt verder en durft intuïtieve inzichten toe te passen. Gelooft dat groei ontstaat als je positieve dromen en ervaringen samen deelt. Haar holistische kijk en ervaring op zowel strategische als operationele posities leveren werkbare oplossingen.

Mario Huibers

Origineel en altijd zichzelf. Oog voor de menselijke maat. Enthousiast, creatief en gul. Ruime ervaring binnen internationale omgevingen en op directieniveau. Maakt verbinding vanuit passie. Denkt in mogelijkheden en ziet overal kansen. Het unieke in elke mens en organisatie boeit en inspireert hem elke dag. Gelooft in de kracht van positiviteit en brengt energie. 

Claudia van Engelen

Spiegel en verbinder. Weet de essentie te raken en werkt vanuit verbinding. Empathisch en confronterend. Kiest voor een praktische ervaringsgerichte aanpak. Mensen en organisaties laten geloven in hun eigen kracht resulteert in passie en energie. Gaat samen de uitdaging aan. Zet de mens altijd centraal, zonder de omgeving uit het oog te verliezen.