Wij vinden dat mensen hun eigen weg moeten gaan.
Eigen dromen dromen.
En elkaar helpen deze waar te maken.

Want we mogen dan wel geen vleugels hebben,
we zijn wel bedoeld om te vliegen.

Organisatie

Je wilt je organisatie vernieuwen, verder brengen en verantwoordelijkheden lager in de organisatie leggen. Medewerkers méér betrekken bij de doelen van de organisatie, hen inspireren de beste versie van zichzelf te zijn. Gezamenlijk resultaten behalen, die je niet vooraf had kunnen bedenken. Je wilt toewerken naar het volgende niveau van de organisatie en ook als leider jezelf ontwikkelen en uitgedaagd worden. Herken je dit? Dan helpen wij graag!
Bluefoot Family adviseert, ondersteunt en begeleidt mensen in verandering. Kijk bij ons programma wat wij doen voor bedrijven en voor jou persoonlijk.  Word je enthousiast, neem dan contact met ons op. Na een persoonlijke intake, maken wij graag een vliegplan op maat.

 

Team

In je eentje ga je snel, samen kom je verder. De waarde van een organisatie of bedrijf staat of valt met de samenwerking in het team. Samen ambities waar maken en doelen realiseren. Je hebt de ander nodig om waarde toe te voegen aan het groter geheel. In ons programma hebben we diverse workshops om het team niet alleen beter te laten samenwerken, maar verhogen we ook de toegevoegde waarde. Bijvoorbeeld bij  'Kleur bekennen' en 'Team coaching' draait het om de gezamenlijke beweging en het herkennen en benutten van elkaars talenten. We hebben veel ervaring met diverse technieken, maar we geloven in maatwerk en daarom maken we een vliegplan op maat.

Individu

Je wilt weten wat je drijft en waar je vleugels van krijgt. Wat betekent dan vliegen voor jou? Je kunt natuurlijk het beste je vleugels uitslaan naar een richting die bij jou past. Soms heb je ook behoefte om even bij te tanken en energie op te doen. Met ons individuele coaching traject en de workshops 'Kleur bekennen', 'Persoonlijk leiderschap' en 'Even bijtanken' vind je antwoorden en waag je de sprong. We maken met jou graag een vliegplan op maat.